O nama

img_position

 

Pozicija

 

Poslovna jedinica Pazin dio je grupacije Etradex d.o.o. Nalazimo se u samom središtu Istre na križanju županijske ceste Pazin – Pula i na izlasku s Istarskog ipsilona, izlaz Pazin Zapad.

 

 


 

Široki spektar djelatnosti u cilju što boljeg prilagođavanja tržištu

 

Poslovna jedinica Pazin nastala je 2005. godine izgradnjom Benzinske postaje i ovlaštenog servisa Mercedes Benz vozila. Od 1990-tih bavimo se prodajom naftnih derivata, a izgradnjom poslovnih objekata u Pazinu preselili smo se na novu lokaciju.

Osim prodaje naftnih derivata na benzinskim postajama i u veleprodaji, a sve zato da kupcima možemo pružiti veću vrijednost širimo naše poslovanje na proizvodnju spremnika za gorivo koje dajemo našim kupcima u besplatan najam, zastupnici smo za Isoil i Adast Systems te imamo opremu za benzinske i plinske postaje, autocisterne i punilišta te Ovlašteni mjeriteljski laboratorij za obujam i Ex radionu. U sklopu benzinske postaje nalazi se i bar-restoran Pazin Zapad.

 
 

Naša misija

Želimo našim kupcima pružiti sveobuhvatnu uslugu kako bi na jednom mjestu mogli pronaći sve što ima treba vezano uz vozila, od goriva do servisa, a sve uz poštivanje najviših standarda naših glavnih partnera: OMV-a i Mercedes-Benza.

 

Copyright Etradex 2022. Pravila privatnosti